Wijzigingen!

Dus  “NàZomertijd Opmeer”  vindt nu plaats van zaterdag 17 oktober tot en met zaterdag 24 oktober!

Zomertijd Opmeer 2020 wordt “Nà de Zomertijd in Opmeer”!

De twee weken met activiteiten van Zomertijd Opmeer konden deze zomer helaas niet doorgaan i.v.m. de beperkingen rond het Coronavirus. Heel jammer, maar we gaan voor de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers.

In eerste instantie wilden we proberen om Zomertijd eind augustus nog door te laten gaan, maar in overleg met de gemeente en het SJJO hebben we toch besloten om dit niet te doen omdat de risico’s en de beperkingen nog te groot zijn. We zouden in deze periode te weinig mogelijkheden hebben om uitjes te doen met de busjes en activiteiten op locatie te organiseren.

Maar uitstel is bij ons geen afstel.

Zomertijd Opmeer gaat plaatsvinden in de herfst, direkt na de herfstvakantie van de scholen.

Dus  “NàZomertijd Opmeer”  vindt nu plaats van zaterdag 17 oktober tot en met zaterdag 24 oktober!

Het programmaboekje wordt dit jaar bij alle deelnemers van de afgelopen twee jaar in de brievenbus bezorgd, maar zullen ook op de bekende plaatsen te vinden zijn. We zullen u via de kranten en de DVG op de hoogte houden.

De programmaboekjes zullen waarschijnlijk begin september beschikbaar zijn.

Inschrijving en betaling gaat dit jaar via de site op de computer, net zoals dat ook bij de Gabberweek wordt gedaan. Is dat een probleem voor u dan komen we u helpen of vinden we een andere oplossing.

De anderhalve meter afstand moeten we erin houden, maar we zullen alle activiteiten zo organiseren dat  u veilig met ons mee kunt doen.

U komt dit jaar toch ook weer??

Voor info kunt u contact opnemen met:

Else Pranger en Jolande Stijnman

zomertijdopmeer@gmail.com

em.pranger@quicknet.nl

Mobiel: 06-30451263